Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 24 Jun 2015

Rempah Segera Ustazah ; Kini Semua Orang Boleh Masak!

*Ini adalah entri iklan*

Assalamualaikum,

Bagi ibu-ibu yang bekerja sudah tentu mahu masak untuk keluarga kan? Sempena bulan Ramadhan ini, masih belum terlambat rasanya untuk tanam azam untuk masak juadah berbuka mahupun sahur. Jangan risau, dengan rempah Ustazah memang semua orang boleh masak, janji ada bahan-bahan sahaja :)

Ada beberapa perisa segera iaitu gulai kawah / rempah darat, rendang, sup, kuzi, sambal tumis, kerutuk hitam, ayam berempah dan rempah nasi arab juga ada.
Sekiranya berminat, boleh tempah melalui :

Email : zailamohamad@yahoo.com
SMS / WA : 012-970 6828
Facebook : Gedung Barangan Sunnah Anda (terus like tau)

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^