Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 31 Mei 2017

Promosi Set Bersalin Bagi Ibu Mengandung Kembali Lagi

Assalamualaikum,

Ramadhan kareem semua. Sudah masuk hari ke-5 kita berpuasa kan? Semoga ibadah kita diterima Allah. Aamin.

Sekarang ini memang sibuk sangat, tambahan pula cuti sekolah telah bermula. Alhamdulillah merasa balik kampung berpuasa dan berbuka puasa dengan mak ayah dan keluarga mertua tercinta. Nanti Mekla cerita entri lain ya. Entri kali ini nak kongsikan promosi best bulan Jun iaitu set bersalin Tropical Herbs. Untuk pengetahuan semua, anak ke 6 berpantang, Mekla memang ambil set ini. Alhamdulillah konsisten telan pil herba dan jaga pemakanan memang berat badan turun ke berat sebelum mengandung (tapi masih obes lagi hu hu hu) cuma sekarang memang jaga pemakanan dan sibuk uruskan anak-anak buatkan berat badan Mekla tak naik sangat (syukur juga).

Boleh baca entri ini : Pengalaman Berpantang Menggunakan Set Bersalin Tropical Herbs

Bagi ibu-ibu yang mahu dapatkannya, memang berbaloi sangat sebab dengan pembelian set ni akan berpeluang beli kuali seramik dengan teknologi CHEFOLOGY SWISS pada harga RM59.90 (harga pasaran RM588)


Pakej ini semua ada, bengkung pun diberikan juga. Bagi mereka yang memilih untuk berpantang secara tardisional. Haaa inilah pakej yang sesuai dan menepati budget ;)


Semalam bermula promosi ini, semua pakat beratur nak beli. Alhamdulillah aku pun sempat merembat juga satu (dengan pembelian vitamin). Maklumlah ramai yang nak cantik raya ni, kenalah usaha kan telan vitamin sambil buat senaman sket. Insya Allah sihat dan cantik akan datang seiring.


Puas hati juga beli kuali ni sebab besar, raya nati bolehlah masak rendang dalam tu. Chef Zam pun guna kuali ni buat masak oi! Duta kuali dalam gambar di atas namanya Kak Mah seorang surirumah dari Melaka. Kalau tengok mukanya, mesti uols tak percaya dengan umurnya (sudah ada cucu dah). Inilah hasil (end produk) konsisten ambil vitamin Nutrilite dan jaga muka dengan Artistry. Makin bertambah usia makin cun (insya Allah).


Haa ambik, ada pengedar siap borong berpuluh-puluh kuali. Produk bagus siapa tak nak? Rugi kalau tak rebut masa ada promosi ni


Kalau beli 5 botol vitamin C pun akan berpeluang boleh beli juga kuali tu. Haaa apalagi, jangan tunggu lama-lama nanti habis dipinang orag :) Whats App Mekla di 012-970 6828 untuk dapatkan harga dan ketahui bagaimana caranya untuk beli kuali seramik tersebut :)

Boleh tengok video Chef Zam masak di sini :



Jumpa lagi uols...WA 012-970 6828 tau :)

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^