Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 22 April 2009

Menu Today

Hi peeps..how was ur day today??mine quite tiring becoz today i played badminton!! Gosh, now my body start to feel sengal2..tulah..xder penyakit carik sakit;o

Actually, i was just following my colleagues to play badminton as our company will have a friendship match with Petronas..but i'm not participated in this match because of i know in the first place lagi yang i akan kalah..erm..berapa tu..15-13?? nyaaaah..15-0 kot;p

After finished playing badminton, i went to Pasar Tani in Kota Kemuning to buy some of our stock of lauk pauk..then reached home at 8pm..bath..perform Maghrib+Isyak (Double Package--Amaran : Jangan sesekali tiru aksi ini) then start to cook our dinner

So, it is quite late for us to eat dinner so i decided to cook something which not heavy like makan nasi..so here it is..menu today;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


kuetiow soup!!!!!

Today, it is the fourth day i become a chef..Hopefully i can manage to cook for this whole week..Even tho, i felt tired (and i really mean it) but i try my best to prepare the dish so that i can prove to uols that fatigue can't be the reason for us to skip cooking;0 u just have to do a simple menu that i already show in my previous entry..Remember, "Healthy Life Comes From the Healthy Food"..Erm, ader kena mengena ker??

4 ulasan:

Zuhaini berkata...

mak ai..penat2 pun masak ye..? rajinnya... :)

zailamohamad berkata...

Thanks Zuhaini..tadi memang penat, tapi p tido jap..sekarang ni dah segar balik dah;0

Ma'am_Chelsea berkata...

Rajin nyer!!

Respek la zaila :)

Nak resipi leh x?

Leh try masak kat umah nnt :)

zailamohamad berkata...

Lynn..okes, nanti zaila post kat entry nih..tapi main campak2 jer teww..bukan sedap pon tapi Zaila puas hati dapat masak bagi hubby & anak2 makan air tangan zaila;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^