Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 11 Julai 2012

Acara Mandi Bogel

Assalamu'alaikum,

Mesti cepat je tangan gatal korang klik sebab nak tengok gambar mandi bogel kan??

Isy isy isy..

Nah..ni gambar Ashraf mandi bogel..hehehe..tertipu tak??


Cer teka siapa yang mandi bogel sekali dengannya?? muka terpaksa diblurkan bagi menjaga nama baik si empunya badan:P


hoh suka budak kecik ni kalau boleh main air gak..duduk lama-lama pon takpeeeeee


ok, next time kita buat parti buih depan rumah hokey!

4 ulasan:

kasihredha berkata...

dahhh tau dahhh...gimik semata2...hahhahahahah
bahaya nihhh

Mummy Iswatie berkata...

Seronok la diaorg mama yg jaga. Kids selalu mandi pool depan rumah. Kdg2 mlm pun mak layan

Mummy Iswatie berkata...

Seronok diaorg mama yg jaga

zailamohamad berkata...

kak kasihredha

hahaha tajuk mesti kena "catchy" baru orang tertarik nak masuk baca:P

mummy iswatie,

tulah kan..anak2 kalau main air seronok je..sampai tak nak masuk rumah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^