Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 24 Mei 2009

Mission 1 Accomplish

Salam semua..how was ur weekend??mine was great..ari sabtu kitorang pegi kat sini>>>Actually xmerancang pon nak datang sini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tapi memandangkan kami berada berdekatan dengan tempat ini, Hubby telah membuang mendropkan aku n SIL kat jalanan tepi jalan..dan misi 1 diteruskan dengan raser senang hati sebab tiada gangguan dari askar2ku;-) hihihihi..demi melunaskan napsuku ini..tapi this is for they own good gak kan??so xperlulah diorang kn bersesak2 kat siitew..tapi ader habuan ntok Haziq & Ameera..sebagai upah berkelakuan baik..mama telah berjaya menghabiskan duit papa membeli ini;

baju untuk anak jantanku

baju2 ntok anak pompuanku..hihihi..baju ntok baby gurl tersangatlah comel2 hingga membuatkanku tergile sorang2 ntok memilihnyer..

Misi 1 berjaya disiapkan dalam masa 2 jam..selepas itu kami terpaksa balik dengan menggunakan pengangkutan awam atau komuter..aduh..naik hancur lemak2 tepu aku ni dek kerna terpakse berjalan begitu jauh skali...hihihihi..dolu mase bujang xcomplain pon, mentang2lah skang ni biaser naik kete..tapi, walaupon sudah bertahun lamernyer aku xnaik benda alah ni, servis mereka tetap teruk xberkualiti macam dolu2 gaks!!!

Setelah menunggu dekat sejam & terima kasih pd hubby yang sanggup menunggu lagi lamer kat Stesen Komuter Shah Alam demi memastikan buah hatinya selamat sampai..naseb hubby xmarah..balik umah, terus tunjukkan hasil tangkapanku pada sang suami..rupe2nya aku terbeli baju & sluar yg agak kecik ntok Haziq..haduish..kn debik ngan papa..adeiii...tapi xper..at least mama ada reason yang kuat ntok g Poney Warehouse Sale nanti..hihihihihi..Bermulalah misi ke 2 nanti, berjaya atau tidak??same2 kita nantikan;-)

2 ulasan:

CT NORAMIZA berkata...

zaila, bestkan shopping, heaven :)

zailamohamad berkata...

CT..ya..memang besh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^