Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 4 September 2009

Garage Sale

hello gorgeous!!
as some of you may know that
me & mi familia
will MOVED to our new house
when????
















hermmm...
this one i cannot tell you exactly when
hahahaha
just wait for our house warming invitation k
maybe this Syawal too soon??
or maybe end of this year hopefully
or maybe NEXT YEAR janganlah..
but now
i'm in the mood of cleaning out my closet
so i was just thinking to have a garage sale
feel free to C
all this are my belonging during mak bujang slim long long ago

AGENDA Blouse (bought at JUSCO)
size USA 12 (fit M & L person)
Wore it twice then laki ai xbagi pakai dah pasai nampak b*nt*t besar ai
RM30 (inclusive delivery)


ARCADIA Long Pants (bought at JUSCO)
size USA 10 (L)
Wore just once then tak muat b*nt%t membesar
RM30 (inclusive delivery)


Handbag brand F.Timber
RM30 (inclusive delivery)

Handbag GUESS
RM30 (inclusive delivery)

Ready made kebaya (Never worn before)
Size L
RM50 (inclusive delivery)


Boot Cut Pants Padini Authentics (RESERVED TO XXX)
Size XL
Wore few times only pon pasai my #ss mengembang
RM35 (inclusive delivery)


all items are in good condition
so no worries ya
interested
email me at
zailamohamad@yahoo.com
till then
selamat berbuka;)

P/s : nampak sangat dah makin gemoks;p

4 ulasan:

honeylanz berkata...

mesti x sabar nk pindah rmh baru..

N A N I E berkata...

Zaila..umah skrg kat Kota Kemuning ke? penatkan nak packing? :)

zailamohamad berkata...

has, memang tak sabar..rasa macam lama sangat proses ni ambik masa..

zailamohamad berkata...

Nanie..Zaila beli rumah kat Kemuning Greenville..tapi area Kota Kemuning juga;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^