Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 12 Januari 2010

Green or Yellow??

Can you please help me by choosing color which will suit me best?~~mak tahu mak hitam kurang cerah~~

Appreciate your thoughts^___^

Pics credit to here

22 ulasan:

thezaila berkata...

vote for yellow..

honeylanz berkata...

has vote for green ;)

ComeyBelako berkata...

dua dua buleh dak? :)

CT NORAMIZA berkata...

zaila, 2nd one, cantek :)

fiza berkata...

Go Green (^_^). Tapi klo budget lebih...amik dua² lah ☺☺☺

*gorjesmum* berkata...

yellow cantekk.. i suka kaler terang2 nampak kite berani n menyerlah..tapi tak hover..but green pon cantek zaila

KV berkata...

hijau!!
huhu..telan air liur je lah tgk org pakai baju cenggini. Takdak saiz untuk ku. Huwaaa

Nurhayati berkata...

2-2 cantik..
kalau yati vote for green.. sbb jarang ada baju kaler ijau bole gitu hihih

fabulous.farah berkata...

yellow..green macam dah biasa sangat..

che'puan Idot berkata...

mak suggest pilih hijau.hijau tgh in sekarang ni. ijo gelap kan?
tapi jgn lupa sarung suar putih ya nyah!!
kalu sarung suar gelap, suram aja nanti.
nyah yang kuning pun cantik. ada khaki pant? cantik sarungkan.
heiii..nyah, bel aja duadua!!
heheheeh

yatica berkata...

dalam mataku, ijau sesuai ngn mung..

N A N I E berkata...

hijau itu menawan :P

yatie chomeyl berkata...

both ok..tp kuning sesuai sket utk ore pue kot

Tihara berkata...

owang suke color ijau..lawa la

Lady of Leisure berkata...

zaila keduanya cantik tapi lady suke yg kuning tu boleh pakai ngan tudung hitam hhehe..

zailamohamad berkata...

Ladies, thanks for the thoughts, i have already make up my mind..haahaahaaa..and the result is..jeng jeng jeng...we'll wait & see;-)

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

kalo pompuan, kuning la sesuai

maya amir berkata...

saya afundi 2-2 :)

~Eila @ Along~ berkata...

yellow tu cantik..kalo kulit putih melepak cam cik kikin..
kalo cam zaila..pakai dua2 pun cantik...

me vote dua2..kekeke..zaila, eila mmg fail kalo bab pilih2..hehe

phatgurl berkata...

ofkos laa yang kuning. nampak vogue dan lebih menyerlah. so nampak lebih konfiden & meletops ;-)

zailamohamad berkata...

MeuzAngelo, thanks for voting!!

Maya, sila bayar ntok dua2 ya;-)

Eila, takpe..semua pon cantik kan;)

Phatgurl, kuning warna diraja;-)

eynda berkata...

Vote for yellow...mesti lebih berseri ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^