Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 13 Januari 2010

I Dream of This;-

I know it's been awhile since my last update about my house. Actually, i'm quite sad with my house progress payment. Supposed we should already move to our house but lately there were so many obstacles that we have to face in. I wouldn't say in here just pray so that all the process will run smoothly and we can move as soon as possible~~mood tak sabar ni~~

So let just verangan first can??
I have always wanted a new cabinet TV (after my old one have been smashed by my kids) so in my head now are something like these pictures;-

i love this concept

this one look nice

boleh main chiku chak dengan TV

hitam pon ok!!

this one quite simple

i like this one too



this one is from Ikea (if i'm not mistakenlah)


Well that's all that i can Google, hope i will find the nice tv cabinet for our home and suit our budget also~~makin lama duit makin susut then budget pun makin susut~~huhuhuhu

15 ulasan:

N A N I E berkata...

Zaila..suka sangat ur first pic tuh..sangat cozy and relax..:)

ComeyBelako berkata...

sabaq na zaila. akan tiba harinya itu. as for me kan...malas dah nak upgrade canggih manggih lagi. tunggu ultramans grow dulu. ok tak alasan ni? :)

♥♥syahadah♥♥ berkata...

yang ruang tamu pakai tikar tu cam cantik la..yang ada bantal baby terkumpul depan tv tu..very nice

eynda berkata...

Eynda suka la yg 1st tu.... :-)

~Eila @ Along~ berkata...

alahai...tak setel lagi ke hal umah tu zaila..siannya..kalo tukar bank takleh ke? tukar lawyer ke??

eila pun lum pk konsep umah baru sbb lambat lagi kan...macam zaila eila pun tgh survey2 gak ID utk umah hehe

Lady of Leisure berkata...

yg first tu lady pun suka zaila.. mcm ala bali gitu.. mcm spa pun ada gak hehe..

deeja berkata...

Salam Zaila....
Zaila,akak punyer le susah nak mencari link ko...jenuh mencari...akhirnya ketemu jua...sori ye,akak lupa nk add..nnti akak add ye...hihi
Zaila....cun betoi kalo dapat set2 tu kan...berseri2..tapi akak xmampu le plk..huhu

zarin berkata...

yg 1st tu memang memikat:)

yatie chomeyl berkata...

hok kabinet leh main ciku cak dgn tv tu comam la

fabulous.farah berkata...

ore suke hok last..pah kaler gelap siket..huhu

zailamohamad berkata...

Nanie, samerlah..cantik kan;-)

ComeyBlako, a;a me pon kadang2 terfikir macam tu juga, selagi anak2 tak besar rase macam takut juga nak berhias rumah lebih2 kan??

Hada, oo u suka yg macam tu ek..cantik juga

Eynda, samerlah

Eila, tulah..right now zaila tawakal aje..mood nak pindah pon sudah hilang..huhuhu

Lady, haahahaaa..u mesti suka ala2 spa gituuuu

Deeja, xpe kak lama2 mampulah tu

Zarin, ramai suka yg 1st tu

Yatie, hahahaaa demo mesti faham chik ku chak gapo kan??

farah, warna gelap kalu kotor tak nampak sangat kan;)

honeylanz berkata...

suka yg no. 7 sbb tikar cam sama dah ;)

zailamohamad berkata...

Has, nampak aje yang sama tu ya;)

fiza berkata...

Haruslah verangan dulu zaila. memang tak sabar tunggu rumah siap ni. Alhamdulillah, progress umah saya agak cepat. Bila umah dah siap nnt, duit pon byk nak pakai, so...kumpullah duit bebanyak (^_^)

zailamohamad berkata...

Fiza, penat sungguh tunggu isu rumah zaila ni, ntah bilalah nak siap!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^