Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 13 Januari 2010

Tie Rack For Sale

For Tie Rack lovers, do visit here. Actually i'm helping my friend to promote it..hiihihihi^___^

3 ulasan:

shaz berkata...

Salam,
Cantiknya blog ni, lagi pun green is my fav colour..:)
Anyway semoga impian Zaila tercapai utk memiliki salah satu kabinet TV yg cun cun tu, ameen...:)

Tanpa Nama berkata...

cantik koleksi tr kt blog tu..tp has tgh tggu postage dr aida ;)

zailamohamad berkata...

Shaz, waaah so surprise u finally found my blog;-)

Has, TR yang Aida jual pon cantik2 kan;-)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^