Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 8 Januari 2011

Dapatkan Voucher RM3 Untuk Shopping di MKS

Buat kawan-kawan semua, dapatkan diskaun RM3 untuk setiap pembelian di booth Mari Kelih Store @i ilove bazaar Subang Parade. Hanya print & bawa voucher ini untuk mendapatkan diskaun bagi pembelian hanger tudung, make up holder, tempat letak aksesori seperti rantai & cincin, kerongsang, barangan baby & ada juga stock clearance untuk shawl pada harga serendah RM5 sahaja.

Buat teman-teman blogger, jomlah berkunjung ke booth Zaila. Tak nak beli apa-apa pon tak apa, boleh kita kenal-kenal & janganlah malu untuk menegur Zaila mak buyong yang paling xvogue. Bukan selalu boleh jumpa kan;D so jangan lepaskan peluang ini;)


sila cetak voucher ini & jangan lupa bawa bersama-sama ke Subang Parade 30hb ini

Jumpa kami di booth #3 (berhadapan dengan Parkson & lift)

1 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

wowww ada baucer gitu.. :)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^