Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 12 Januari 2011

Our New Bundle Of Joy;)

susahnya nak upload gambar hari ni..Oklah, tak nak cerita panjang..just nak share gambar si comel yang baru dalam famili kami;)

2 ulasan:

Nurhayati berkata...

aalalalala comelnya.. pe nama kitties ni.. tetiba rasa rindu oyen n melC.. dulu pun yati ada bela kucin. :)

che'puan Idot berkata...

salam zaila,
kelmarin dulu (kelmarin yang tersgtlah lama)
aku dgr nak timang bbaby ye..so. cemana buyung kali ni???

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^