Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 27 Jun 2011

Baju Raya Anak Dah Beli Ke?

Waah, puasa pun belum lagi, dah fikir nak beli baju raya untuk anak-anak ke? *ayat perli* Tapi kan, Zaila rasa kalau untuk anak-anak ni, baiklah beli sekarang sementara belum puasa lagi ni sebab nanti-nanti bila dah masuk bulan puasa, mak bapaklah pula yang keletihan nak bawa anak-anak p cari baju raya kan. Kalau anak-anak memanglah tak penat sebab depa boleh makan minum lagi (bagi yang masih kecillah) tapi kita ni?? Takkan tak nak pose kot;P

So, haruslah ambil kesempatan yang ada ni (ada sebulan lagi) untuk beli mana yang patut. Pada mereka yang budget, boleh beli sehelai sebulan, 2 bulan dah dapat 2 helai dah..So takdelah terasa sangat duit mengalir kat situ kan. Pada yang dapat bonus sempena raya, bestlah pada yang tak dapat, camno?? So haruslah bijak bertindak di situ;P

Haritu masa Zaila p Jusco Bukit Tinggi ni terpandanglah jenama Trudy & Teddy ni. Agak tertarik dengan koleksi baju-baju yang ada & hiasan bahagian jenama ni pon nampak elegan & stylish. Ala-ala English style gitu..Paling terkejut bila dapat tahu yang jenama ni adalah jenama buatan Malaysia. Waaaahhhh, very tak sangka you sebab melihatkan kualiti kainnya yang tebal & setaraf dengan jenama-jenama luar negara. Serious lawa weh!! Tapi Zaila takde belinya sebab masa tu belum gaji lagi kan. Insya Allah, esok gaji harusku rembat sehelai dua untuk Ameera & Ashraf. Haziq macam tak sesuai sangat pakai baju-baju ni sebab Haziq dah besar & tak perlu nampak cute macam model-model di bawah ni kot;P Serious comel-comel belaka..Anak korang pon mesti akan nampak comel kalau pakaikan baju dari rangkaian Trudy & Teddy ni;)

gabungan hitam, putih & kelabu menimbulkan impak klasik namun tetap elegen gituuuu

jangan tak tahu, kasut pun ada dijual juga..comel kan?? Ala-ala ballerina pon ada;)



Alolololoooo..chomel..chomel



kalau raya pakai dress macam ni, sure anak korang jadi tumpuan punya!!



oloh, smartnyolah anak mat salleh ni..very the bergaya gitu;P




Pada sesiapa yang nak mencuci mata lagi dengan gambar-gambar koleksi terkini dari Trudy & Teddy, bolehlah ke laman facebook diorang. Klik Facebook Trudy & Teddy & like cepat-cepat ok!! Kalau nak lagi bagus, korang cari aje jenama ni di pasaraya Jusco yang terpilih (boleh refer di facebook diorang tu) untuk menilai sendiri kualiti jenama ni;)

1 ulasan:

kasihredha berkata...

cantiknya zaila :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^