Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 11 Ogos 2011

Hampir Siap Dah Tu

Semalam balik terkejut bila tengok rumah aku dah ada pagar;P Alhamdulillah dah pasang before kami balik bercuti raya nanti..Setakat ni ada sikit je lagi finishing yang diorang tengah buat..Memang caca marba tema rumah aku tapi syukur pada Allah, inilah rumah kami syurga kami;)


4 ulasan:

FaRah Baharom berkata...

wahahah..raye porch baru zaila tahun nie..:)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

beshnya zaila..dh nak siap dah pagar n porch baru tuh..bile turn umah kite nk dpt pagar cantek mcm tu jugak ek???hehehehhe

onnie berkata...

amboiiii, lawa dah rmh diaaaaa....
bape bajet buat semua tu... syer2 le ngan akak... : )

mrs adam berkata...

cantik!mesti mahal kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^