Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 26 Oktober 2011

Jom Gosok Gigi Bersama Saya

Hi semua, nama saya Nur Ameera Husna Binti Hamdan. Saya anak kedua dari 3 beradik. Hari ni saya nak ajak kawan-kawan semua gosok gigi. Penting tau jaga kebersihan gigi dari kecil lagi=)

Photobucket
Mula-mula ambil berush gigi & juga ubat gigi. Saya pakai ubat gigi mama je sebab mama kedekut tak belikan saya ubat gigi Kodomo-Lion..Ubat gigi mama ni rasanya pedashhhh siket
Photobucket
Kita picit pelan-pelan sampai ianya keluar tau..Kata mama, jangan picit banyak sangat nanti keluar banyak..membazirrr..
Photobucket
Haaaa, ambik banyak ni je..
Photobucket
Mulakan gosok gigi yang kat depan dulu
Photobucket
Then gosok gigi geraham
Photobucket
Gosok jangan tak gosok..gosok jangan tak gosok
Photobucket
Feeling betul saya gosok gigi sampai pejam-pejam mata:P
Photobucket
Dah siap dah pon..jangan lupa kumur-kumur lepas gosok gigi tu..Mama pesan sebelum tidur kena gosok gigi, baru gigi tak roshaaakkkk..Mama pesan kat Husna je, dia sendiri malas nak gosok gigi *larikkksss nyorok bawah meja*

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^