Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 30 Januari 2012

Buku Yang Sempat Diborong

Eleh, baru beli buku sket dah kecoh nak tunjuk:P

Oklah..untuk permulaan kan..Pasni akan banyak menyusul..Nanti aku nak khaskan entry "My Reading Corner" cewah! poyo je..Awal tahun semua nak buat..harap-harap akan berterusan sampai bila-bila lah ya!!


Success Stories by Robert T.Kiyosaki RM15 (belum baca lagi)


Food Chaining by Cheryl Fraker RM10 mengisahkan tentang cara-cara untuk menangani masalah anak-anak yang ada feeding problem..Nanti dah habis baca aku share kat sini..content quite interesting with simple phrase yang senang untuk difahami..Al maklumler BI eden kat band 3 je (refer to MUET result tahun 2000)



Eclipse by Stephenie Meyer RM10..masih dalam proses penghadaman..Seb baik aku dah tengok movie so bolehlah imagine sket-sket..Rasa rugi tak beli semua sequels dari Twilight, New Moon sebab harganya yang murah..


The Queen of Second Place by Laura Peyton Robert..ni khatam masa bercuti di hospital..biasalah cerita teenagers tapi aku suka baca sebab jalan cerita yang light..tak payah nak tension-tension gambarkan dalam kepala otak:P

Total semua : RM50..haritu takde pon offer buku BM / agama..kalau tak aku beli juga..hehehehe

Oklah, bye!!

1 ulasan:

kasihredha berkata...

banyaknya beli buku...
dulu akak suka membaca,tp sekarang bila membaca je, mata mula le mengantuk.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^