Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 11 Januari 2012

Free 1 Kenny's Quarter Meal

Arghhh geramnya!!! Actually nak upload gambar tapi tak dapat..tapi nak share juga ngan korang yang hari ni hari "Roasters Healthy Eating Day"..Alaa..hari yang korang kena pakai merah tu..

So pada sesiapa yang nak makan Kenny Roger's buy 1 Quarter's meal got free another 1..pakailah MERAH ya!!! Tapi hari ni je tau & DINE IN only..jangan ngengada nak tapau:P

More info here

1 ulasan:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

pegi ke kenny rogers ni zaila..kite klu en hubby ade..kompem nk ajak tp sbb takde org teman..dok diam2 jekla kat umah nih..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^