Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 11 Januari 2012

My New House Gadget

Sebenarnya lama dah nak share benda alah ni tapi asyik tertunda je..Since hari ni i'm out of idea to blog *err bukan tak dak idea tapi kemalasan melanda since nothing interesting story to share* so aku terperasanlah benda alah ni dalam draft..Aci tak cerita benda basi:P

Actually we bought this drill masa raya puasa haritu lagi..Masa tu ada offer youuuuuu..so be me yang suka buat DIY segala benda dalam rumah ni, i personally recommended you to buy this gadget too;)



kalau tak silap harga masa offer tu dapat dalam RM100++ & extra points for my CCM's card!!



also included another set of tools yangs angat-sangat berguna;)

Oklah, will share you later apa benda yang kami dah DIY dengan bantuan Mr gadget ni..ok bye!!

2 ulasan:

Joy berkata...

mudah la nak gantung frame ke kan..decor2 rumah..r

Prettywrite berkata...

senang nak buat kerja bila dah ada benda alah ni..semua ada dalam tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^