Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 11 Januari 2012

I Love You For A Thousand Years



Aku tujukan lagu ni buat semua readers aku..tak lupa juga buat en suami & anak-anak yang terchenta!!

*sekarang tengah menggila dengar lagu ni*

5 ulasan:

ciksuen berkata...

same! i pon tgh gler lagu ni. keke

littlehumblelynn berkata...

I lap u too :-P

kasihredha berkata...

lagu ni unk akak juga ye (ferasan)
tq tq

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

nak amik feeling jugak pepagi nieh ;-)

zailamohamad berkata...

ciksuen,

best kan..aku dok ulang sampai lebam:P

Lynn,

me too!!

Kak Kasihredha,

yes, you are!!

Diana,


sila-sila..jangan memalu;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^