Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 9 Mac 2012

Ashraf Bam Bam

Assalamu'alaikum,

Petang Jumaat macam ni mood masing-masing sudah ke laut dah..Aku pon tak sabar dah nak balik..Alhamdulillah, en suami dah pon sampai pagi tadi..Masih jetlagged lagi kat rumah tu:P
Hari ni aku double happy sebab baju yang dibeli dulu-dulu kala sampai hari ni jugak:)
Meh layan gambar Ashraf bam bam yang tersangat comel lasak sekarang ni..Masih belum boleh berjalan & masih belum tumbuh gigi lagi..hehehehe Mama geram sama kamu..Sungguh-sungguh mencabar kalau drive kereta bila en suami outstation, tak nak dah duduk dalam car seat..meronta-ronta nak melasak je kejenya..Haru-biru sungguh!

rambut pon dah panjang..sekali pandang macam pompuan pon ada:P


tengah main belon..maklumlah mama dia dah jadi supplier belon Angry Bird:D

kalau hala kamera kat muka dia, konpem nak makan kamera tu *ini budak sangat suka kutip sampah kat rumah mama lah T_____T*


montel tak?? geyam geyam geyam!!

Minggu depan (16/03/2012) genaplah setahun..Alhamdulillah..masa mula-mula keluar haritu kecik je (2.3kg) sekarang ni..kussss semangat..Semoga Ashraf membesar menjadi anak yang soleh..

Mood mama adalah di Sunway Pyramid sekarang ini:P

Bye!

3 ulasan:

mummY daniSha berkata...

allaaaahaiii tomei2....gambar yg kedua tu leh hantar paMa hheeehe..comel sgt!

mummY daniSha berkata...

eh silap..gambar yg ke3 hehee

zailamohamad berkata...

mummy danisha,

hahahaha..tak pernah terlintas nak hantar gambar ke majalah..you pernah buat ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^