Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 28 Mac 2012

Ejen Semut

Assalamu'alaikum,

kat rumah aku sekarang ni ada sorang ejen semut..Masya Allah..memang kerjanya panggil semut-semut datang ke rumah..

Haisyyyyy..siapa lagi ejen semut yang aku maksudkan tu tak lain tak bukan...

Ashraf bebablah!!


comot je kalau makan biskut, habis kotor satu badan T_______T



sudahlah suka panggil semut, suka kutip makanan atas lantai yang 2,3 hari dia peramkan di celah-celah tikar..semua dia kutip makan T_____T Kalau nak bagi makan bubur nasi sampai berperang dah sekarang ni tapi kalau makanan atas lantai, cepat je dia amik makan..Ashraf..Ashraf..sama perangai macam abang Haziq & kakak Husna dulu..Kalau macam tu mama tabur nasi atas lantai teruslah, tak payah pakai mangkuk segala *kejamnya mama*



Memang sekejap je kalau ada makanan jatuh konpem akan penuh semut hurung..ni semua gara-gara ejen semut suka buat huru-hara kat rumah ni..

Ahad yang lepas en suami guntingkan rambut Ashraf..sejak berwajah baru, perangai makin hero..aiyayayayaaaaa @____@

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^