Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 2 Mac 2012

My Little Helper:)

Assalamu'alaikum,

For this moment, these are my little helper in kitchen:)



seronok depa kalau boleh tolong sepahkan dapur mama masak:)

mama loves Haziq & HUsna soo much..dah besar nanti kena rajin masuk tolong mama di dapur tau:)

7 ulasan:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

wahhh ada junior master chef ;-)

shamsiah abdul rahman berkata...

Assalamualaikum Zaila,
Mmg kena latih mula dr kecik, nnt dh besar x la kekok nak masuk dapur. X kira la lelaki ke pompuan kan..

Iela Fazielah berkata...

bagus...kecik2 dah rajin tlg.. syafiqah gak agak lite2 malas dia..lepas mkn letak mangkuk dlm sinki n terus tgk tv..hangin je...

mummY daniSha berkata...

wahhhh rajinnye tlg mama..danisha tlg jugak..tlg buat sepah hahhaaha

Nurhayati berkata...

wallah... bestnye kalau rajin didapur.
Ai pun nak nak suh anak2 dara tu dah besar rajin masak.. sbb mummy dia suka makan ahahahah

zailamohamad berkata...

Di,

bebudak ni ada angin2 juga..sekarang memang rajin masuk dapur menolong:)

Kak Sham,

wa'alaikumussalam..betul..sangat2 setuju:)

Ila,

takpe, anak dara..lama2 dia rajinlah tu:)

mummy danisha,

cha cha kecik lagi tuuu..lama2 nanti pandailah tu:)

Yati,

haaa..bagus..bagus..bila nak makan, bg arahan je kat anak suh masak:P

AyuKirana berkata...

sepah xpe..soh depa kemas balik, hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^