Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 12 April 2012

Friso Go Explore Contest

Assalamu'alaikum,

Tahun ni aku berazam nak rajinkan diri join contest..Mana tahu kot-kot ada rezeki terpijak kan:P

So marilah kita pakat sesama join Friso Go Explore Contest:) Memandangkan anak-anak aku memang peminum tegar Friso 3 & 4 so alang-alang dok melaburkan duit beli susu diorang tetiap bulan, mohler kita join contest sekali..Mana tahu dapat g Disneyland ke apa..Insya ALLAH..

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim...


borang pertama sudah dihantar..lepas ni nak hantar lagi & lagi & lagi & lagi sampai menang..hahahaha


korang semua janganlah masuk contest ni..biar nama aku sorang yang naik..muahahahahaa *gelak setan*

Oklah, aku tipu..pada yang berminat, bolehlah join contest ini ya..More info here!

2 ulasan:

maya amir berkata...

aku x pnh ade luck kalau masuk contest..kalau menang, belanja aku ye..kekeke

zailamohamad berkata...

maya,

insya Allah..boleh je:) ko doa-doakanlah moga aku menang..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^