Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 4 September 2012

Hias Ruang Tamu Dengan Ikea!

Assalamu'alaikum,

Pasti ramai penduduk Malaysia yang tinggal sekitar Lembah Klang tertunggu-tunggu akan katalog baru dari Ikea kan?? *akulah tew* Kalau dulu memang akan sampai di rumah aku tapi tahun ni tak tahulah pula..Berdebar-debar dok tunggu depan pagar ni:P

Tapi jangan risau, meh kita cuci mata dulu dengan beberapa idea untuk hias ruang tamu sempena Syawal ini dari Ikea (gambar credit to www.ikea.com.my)







Lagi idea di Hias Kediaman . Jangan lupa follow blog Hias Kediaman di mana akan aku kongsikan beberapa tips yang sesuai untuk dipraktikkan dalam menata rias kediaman kita:)

1 ulasan:

Has berkata...

kalu pergi ikea ni..mcm semua nak dibeli..decor design nye cantik2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^