Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 8 Oktober 2012

Hujung Minggu Melayan Anak-Anak Mandi Kolam

Assalamu'alaikum,

Akhirnya semalam dapat juga meluangkan masa seharian menyiapkan segala kerja yang tertunggak & petangnya sempat bertandang ke rumah Azlina member blogger sempena birthday party yang ke 4 Ariana Damia. Malam tu pula keluar membeli untuk misi memenuhkan stok dapur..Phewwwwww..Bangun pagi ni badan sakit-sakit dah *hisy dah tua rupanya aku ni*

Tapi takpelah since hari ni aku mana kerja kan..Rehat-rehatlah dulu..kedai alam maya buka petang-petang pon takpe:P

Oklah, ibubapa di luar sana mesti pening kan kalau setiapkali hujung minggu..Sebab tak tahu nak bawa anak-anak berjalan ke mana, nak-nak kalau musim "kering"..Zaman sekarang ni, kalau anak 2,3 orang ni..sekali keluar ke shopping mall walau sekadar untuk bersiar-siar je pon RM50 boleh cair sekelip mata..Bukan tak sayang duit tapi kalau musim-musim perlukan penjimatan berganda ni, eloklah kalau hujung minggu duduk rumah sahaja layan anak-anak kan?

Tapi pening juga kalau anak-anak asyik dok mengadap TV pastu bergaduh sesama sendiri berebut remote control kan?? So kat sini aku ada jalan penyelesaiannya;-


bentang kolam, isi air & then suruhlah diorang berendam dalam tu..Konpem tak nak keluar-keluar dah..silap haribulan mak bapak pon nak join berendam sama tau:P

Tapi dinasihatkan ada pemerhatian dari orang tua bagi mengelakkan perkara yang tak diingini berlaku...Macam semalam, first time rasmi kolam renang..Ashraf dah membuang poo poo dalam tu..HAHAHA cepat-cepat abang & kakak diorang melompat keluar tau..Tapi pastu tak serik, sambung berendam lagi..Pasni bil air rumah ni naik lagilah jawab dia T______T"

Pada yang berminat untuk mendapatkan kolam renang mini ini, bolehlah beli dengan aku, tak lama lagi akan jadi salah satu HOT item di kedai aku:) Jom dapatkan sekarang pada harga pengenalan :

Harga : RM45 selepas sebulan nanti harga akan menjadi RM50
Kos pos : RM7 (SM) & RM15 (SS)

Ini keterangan kolam mini EZ Pool Becken Piscine

- Heavy duty material
- Vinyl wall with no sharp edges
- Rustproof and light
- Ready to fill - no assembly
- Easy to empty and clean
- Convenient to store
- Water capacity (100%) 78 Gal (297 Liter)
- Repair patch included
- 4 x 10" rigid wall

Pada sesiapa yang berminat, cepat rebutkan peluang sementara masih pada harga promosi..Jom dapatkannya sekarang!
- Email : zailamohamad@yahoo.com (tajuk : Kolam)
- Phone No : 0123228651

Dapatkan pelbagai makanan sunnah di MKS Gedung Serbanika Online 
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^