Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 10 Oktober 2012

Oh Anak!


Bertuah punya anak!! Sampai atas kabinet dipanjatnya..Mentang-mentang mama sibuk berniaga..huhuhu

4 ulasan:

Shamsiah Abdul Rahman berkata...

Ishhh... no comment..

Eliss Mie berkata...

Mak aihhh..cerita apa tu sampai semua kedepan tv :)

mummY daniSha berkata...

budak2 mcm tula kan..tp bahaya tu kak heee

zailamohamad berkata...

Kak Sham,

hahaha..sampai tak terkata kan?:P

Eliss Mie,

entahlah budak2 ni..kalu terlepas pandang jadi lagutu ah

mummy Danisha,

A'a..bahaya tu..memang tak boleh lalai sikit dengan budak-budak ni

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^