Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 24 Oktober 2012

Sedapnya Burger Samurai Dari McD

Assalamualaikum,

Mood adalah di kampung sekarang..Bila-bila masa sahaja akan berlepas pulang ke kampung. Doakan semoga kami selamat sampai & selamat kembali ke Shah Alam juga..Tak sabau benar rasanya nak makan nasi berlauk, nasi kerabu & segala mak liko yang ada di kampung halaman:P

Tapi sebelum tu, layanlah gambar burger samurai dari McDonald's ni;


rasanya boleh tahan juga, ada rasa manis-manis gittew..

Kat bawah ni gambar dari koleksi masakan aku gittew *feeling chef lah tuu*
Semuanya dari Instagram..see IG membuatkan gambar masakanku ala-ala sedap gitteww
padahal.......(isi tempat kosong)


puding roti


nasi lemak


ayam masak paprik

Nak resepi?? Tak payahlah..sebabnya aku ni masak main campak-campak sajork..takde sukatan, main belasah ikut sukahati aje..Nasib baik en suami & anak-anak suka:)

Dapatkan pelbagai pakej makanan sunnah (pakej pantang, pakej kurma, pakej sihat) diMKS Gedung Serbanika Online  
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi dari penulis tersohor di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty untuk kekal cerah berseri di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions
 

4 ulasan:

kasihredha berkata...

Bugger samurai tu incik suami suka beli.

Nurhayati berkata...

nampak begitu menyelerakan chef Zaila nya masakan.

selamat hari raya aidiladha!

eyndayusoff berkata...

Tak pernah makan lagi :-)

zailamohamad berkata...

Kak Kasihredha,

daging dia sedap kan..rasa ala2 tepanyaki gitu

Nurhayati,

thanks!

Eynda,

tak tahulah promo ada lagi ke tak d McD sekarang ni..takut dah habis je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^