Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 23 Oktober 2012

Yeay!! Kelantan Menang Piala Malaysia!

Assalamualaikum,

Rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan tahniah kepada pasukan Red Warriors sempena kemenangan menjuarai Piala Malaysia buat kali kedua berturut-turut & dipanggil treble kerana menang Piala Malaysia, Piala FA, Piala Malaysia juga (mengikut fahaman akulah, betulkan andai silap)

Aku ni bukan suka sangat bola tapi dah namanya OGHE Klate, IC pong 03 kham..kenalah sokong negeri sendirik..APe khelas nak sokong ATM khan:P



Apa-apa pon keputusan sudah diketahui, Alhamdulillah..berapa ramai rakyat Klate bertakbir gembira malam tu..Biarlah ada suara sumbang yang mengata macam-macam pon..Yang penting, piala Malaysia sudah di dalam genggaman sek-sek kito..kemah molek!!


Malam tu memang mendebarkan..Tapi takpolah..dah mene dah pong..isy, tak sabarnya nak balik kampung nak g cari baju the red warriors ko anak-anak ni..hehehe

Oklah..bye..takdak mood nak bercelteh panjang sebab hati dah ada kat kampung tapi baju pakaian tak kemas lagi..stressss weh lok!

Pada yang berminat untuk mendapatkan makanan sunnah, kedai masih dibuka seperti biasa, cuma mungkin penghantaran akan tertunda sedikit selepas raya haji...

Dapatkan pelbagai pakej makanan sunnah (pakej pantang, pakej kurma, pakej sihat) diMKS Gedung Serbanika Online  
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi dari penulis tersohor di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty untuk kekal cerah berseri di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions
 

3 ulasan:

mummY daniSha berkata...

heheh.walau sy org melaka tp sy sokong kelate!hehe

kasihredha berkata...

gomo kelate gomo
tahniahhh

zailamohamad berkata...

mummy Danisha,

thanks sebab memilih TRW:)

Kak Kasihredha

gomo sapa mene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^