My Lovely Followers

Cari Sesuatu Di Blog Ini? Taipkan Di sini

Loading...

Thursday, December 6, 2012

Jom Beli Peplum MURAH-MURAH

 Assalamualaikum,

Sekarang ni baju potongan peplum seakan menjadi trend baru kan? Rata-rata dok bercerita tentang blouse peplum, peplum, peplum..Aku takdelah terkejut sangat sebab rasanya sebelum trend ni keluar aku dah beli secara online dah..hihihi bezanya dulu aku suka beli jenama luar negara seperti Dorothy Perkins & cari blouse yang labuh-labuh sesuai dengan piawaian en suami yang mahukan tang aset aku ni berkaver..faham tak? Tak faham sudah:P

Tapi sekarang ni peplum ada dijual di mana-mana dan semestinya harganya tidaklah semahal luar negara punya..Pada yang berminat untuk mendapatkan koleksi peplum murah-murah, meh klik like fanpage aku ni (facebook.com/Mari Kelih Store) sebab sekarang aku ada menjual koleksi peplum yang menarik!!


Untuk melihat lebih banyak lagi gambar, silalah klik sini

Ada juga blouse peplum labuh corak macam gambar di bawah ini


Ada juga peplum berlayer macam gambar di bawah ini


Semuanya cantik-cantik kan?? Yang penting harganya berpatutan & penghantaran terus ke rumah anda!! Silalah like page aku di sini (facebook.com/Mari Kelih Store) Gudang Serbanika Online anda!! Selain dari menjual pelbagai makanan sunnah, aku ada juga menjual telekung solat, telekung solat kanak-kanak & produk terbaru adalah peplum labuh sesuai digayakan oleh muslimah yang ingin tampil bergaya *macam aku* Eh!

Kat bawah ni gambar aku masa JJCM di Umbai, Melaka pada cuti tahun baru cina yang lepas..Masa ni aku pakai dress Dorothy Perkin yang ala-ala peplum dress..Gambar ni tak upload dulu-dulu sebab al-maklumler yours truly sudah kembang semangkuk (bukan bermangkuk-mangkuk) ke masa ni? :P


tengah mendodoikan buah hati pengarang jantung kami yang kebetulan masa ni sakit mata..Kan balik je dari Melaka terus check in di DEMC selama 5 hari 4 malam..huhuhu


gambar semua pandang ke sana (entah apalah yang dilihat tu) 

Owh! rindunya nak pakai semua baju-baju lama aku..sekarang ni simpan sajork hasrat tu memandangkan perut sudah membuyong ke hadapan..sob..sob..sob..Tunggu kurus baliklah kalau boleh pakai pon..itupun kalau kurus..kalau tak kurus?? Errrr aku jual murah-murah sajork:P
 

inilah gambar dress aku tu cuma kaler lain..Kat bahagian atas memang ada berlubang-lubang macam tu tapi biasalah, kita kan pakai tudung so memang tak nampak cuma nak kena pastikan sentiasa berpin supaya tak diselak oleh angin atau anak:P

Pada kawan-kawan, jom beli peplum labuh..jom jom!

Jangan lupa untuk hulurkan sumbangan kita bagi membantu umat Islam di Palestin dengan cara :

taip : PALESTIN 10 / 5 / 3 / 1 (<< NILAI RM )
hantar ke 39111

SUMBANGAN ANDA AMAT DI HARGAI.. SEMOGA ALLAH SWT MEMBALAS KEBAIKAN ANDA. INSYAALLAH.. AMIN..

*** Others :-

sumbangan melalui e-banking :-

Dana Sumbangan & Derma
Bank Islam: 12029010047880
Maybank: 562263010787
Bank Muamalat: 12070005133717
RHB Islamic Bank: 21245760004907
Bank Rakyat: 22-080-619592-2
Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin | Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95 

Jangan lupa juga untuk like page kedai-kedai aku di bawah:

Dapatkan pelbagai pakej makanan sunnah (pakej pantang, pakej kurma, pakej sihat) diMKS Gedung Serbanika Online  
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi dari penulis tersohor di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty untuk kekal cerah berseri di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions

8 comments:

Eliss Mie said...

kalau ibu mengandung tu memang x muat ker? saiz dia macam mana?

yatie chomeyl said...

aku berkenan peplum layer tu tp xdop pong kat dlm fb marikelihstore tu

Nory Zoulkefle said...

cantekkk....

Nurhayati said...

diriku tak suka pakai peplum sbb cutting badan ai tak cantik hihi

~MommyAida~ said...

Wah semua cantik2...tapi muat ke dgn aida ni?hihihi

Iela Fazielah said...

lawanyer

fiza said...

Klo org petite mcm aku ni sesuai ker pakai ?

CeqGu said...

cantik2....tp perutku terlalu seksi la pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)
Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.
Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^