Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 28 Februari 2013

Big Bad Wolf Datang Lagi, Buku-Buku Lagi Murah

Assalamualaikum,

Tahun ini BBW datang lagi tapi hanya untuk 5 hari sahaja!!

Tarikh : 28/2 - 4/3/2013

Tempat : MIECC, Seri Kembangan

Masa : 9 pagi - 9 malam


rasanya kali ini buku-buku lebih murah lagi, rugi wooooo tak pergi


ulat-ulat buku harus pergi!!


buku Nigella Lawson ini serendah RM18 sajork..alolololo sape yang nak pergi tolong belikan pleaseeeeee

Aku hanya kongsikan saja, jangan haraplah aku nak g bersesak-sesak kat sana..Nak-nak kalau bawa bebudak ini semua..bikin pening kepala sajork..so pada sesiapa yang nak pergi, nak kirim buku..please please please:P

*Semua gambar di atas diambil dari fanpage Big Bad Wolf Facebook

4 ulasan:

bibi yusof berkata...

dah pegi ker... nak pegi jugak...
plan pegi on sunday... nak beli buku untuk anak anak...

never been to BBW..

zailamohamad berkata...

bibi yusof,

belum lagi..gambar-gambar ni diambil dari facebook diorang..lupa pula nak letak caption

CeqGu berkata...

Arghhh tension xdapat pergi

zailamohamad berkata...

CeqGu,

aku pon takleh pergi jugak..double tension..HAHAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^