Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 29 Mac 2013

Esok Nak Gi Gold Coast


Assalamualaikum,

Syoknya esok nak pergi bercuti, alah ke Gold Coast Morib je..bukan Gold Coast dekat Australia tu *kalau ke sana rasanya double seronok sampai lompat bintang agaknya*

Harap-harap semuanya ok sebab aku baca review dekat Tripadvisor.com.my banyak yang bagi review tak elok aje, susah hati rasanya sebab al-maklumler ahkak niat nak datang sini nak rehatkan badan & minda, so mari berdoa semoga anak-anak behave sepanjang berada di sana. Kalau ok, lepas ni boleh bercuti lagi ya anak-anak:)

Actually kami sengaja pilih lokasi area dekat-dekat rumah je sebab en suami malas nak drive jauh-jauh. Lagipun esok pagi kami bercadang nak berpiknik tepi pantai bersama-sama dengan adik ipar aku. Kalau boleh sambung masuk mandi dalam water park syok juga kan? Oklah, tata..nak packing baju:))

Nanti aku bagi review yaaaa..bye!!

6 ulasan:

syalinda johari berkata...

Bilik best...ada jakuzzi besar...waterpark dia pun best..tapi yg tak berapa best, kadang2, malam2 ada mcm bau dedak ayam sket...itu ja laa yg kureng sket..lain2 okeyyy..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Bestnye..kita ada beli kupon promo gold coast ni tp x berkesempatan pegi lg..exp dec 2013..hehe

Has berkata...

happy holiday!! tgk pic mcm best kan...

Tihara berkata...

best nye hooreyy :)

mummY daniSha berkata...

wahhh kak..nanti review tau kak heee

Ibunda berkata...

memang best bw anak2 kat cni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^