Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 6 Jun 2013

AGEN TOP UP PERCUMA

*Entri melekat selama 24 jam*



Assalamualaikum,

Ini adalah entri berbayar yaaaa..Awal-awal aku nak bagitahu yang aku tak jual top-up =P

Percaya atau tidak, dalam setahun kita membelanjakan banyak duit untuk top up kan? Even aku sendiri masih menggunakan nombor telefon jaman pak kadok dulu-dulu kala lagi. Malas nak bertukar kepada bil sebab takut tak terkawal diri sendiri..Walaupun ada banyak pakej yang syarikat telekomunikasi sediakan, masih tak dapat tarik perhatian aku lagi..HAHA

So pada student-student U, budak-budak kilang, mak-bapak, adik-kakak yang masih menggunakan nombor top-up, ada satu cara untuk jadi ejen top up percuma. Aku tak boleh nak stori mori panjang lebar sebab aku pon tak reti sangat tapi aku tahu korang boleh tekan like page kat bawah ni untuk tengok sendiri apa yang bro ni boleh offer!

(https://www.facebook.com/agentopupPERCUMA)

Apa lagi cepat like sekarang juga!!!

Pada sesiapa yang berminat untuk mengiklankan produk mereka di dalam blog aku yang tak seberapa ini, boleh emailkan ke zailamohamad@yahoo.com atau PM di facebook aku Zaila Mohamad. Kadar bayaran akan dikenakan tapi jangan risaulah, murah jekpon sampai korang rasa nak letak berbulan-bulan iklan kat blog ini:)

Bye!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^