Monday, June 10, 2013

Jom Borong Tudung Raya Murah-Murah!!!

Assalamualaikum,

Lama dah rasanya aku tak berdagang tudung kan? Sempena nak raya ni, elok sangatlah kita shopping tudung kan? Tak nak pakai raya pon, pakai buat pergi kerja, buat keluar jalan-jalan pon boleh..Tudung lawa-lawa, harga pon murah je..Meh tengok meh!

1) Tudung Chiffon 3 Layer

- Material kain : chiffon bercorak
- Awning : keras & tebal
- Tiada kerongsang tetapi boleh gunakan kerongsang sendiri sebagai penyeri
- Harga : boleh PM/whats app ke 012-3228651


Kod : TCL-001


TCL-002


TCL-003


TCL-004


TCL-005 (yang ni awning dari Thai Silk)


TCL-006

2) Tudung Chiffon 3 Layer Bermanik

- Material : chiffon & ada manik di hujung tudung (keliling bawah tudung)
- Awning : keras & tebal
- Tiada kerongsang tetapi boleh gunakan kerongsang sendiri sebagai penyeri
- Harga : boleh PM/whats app ke 012-3228651


TCLM-001


TCLM-002


TCLM-003


TCLM-004


TCLM-005

3) Tudung Jersey & Chiffon Bercorak
- Material tudung : kain jersey & chiffon
- Saiz M tapi agak labuh
- Awning keras & tebal
- Harga : Boleh PM / Whats app di 012-3228651


TJCL-001


TJCL-002


TJCL-003


TJCL-004

Jangan risau, harga semua adalah mampu milik iaitu RM50 ke bawah..Lagi banyak order, lagi murah!! Cepat-cepat sebelum terlambat!! Sebelum itu, sila like page terbaru aku iaitu Pusat Borong Tudung untuk dapatkan tudung-tudung pada harga borong sekarang. Like di link bawah ini :

Pusat Borong Tudung

Pada yang berminat untuk jadi ejen dropship, sila PM aku yaaa

Pada yang berminat untuk order, sila isi borang di bahagian bawah blog ini (skroll ke bawah sekali)

Tapi kalau nak cepat, sms / whats app je ke 012-3228651


2 comments:

hazlina azmi said...

cantiknya tudung2 tu...geram jer tengok..kalerful lagi tu..;)

rajin2 jemputla jenguk blog saya pulak ye..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

BD said...

Nice collection but pictures are not as bright or professional as should be.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015