Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 11 Julai 2013

Testimoni Pengguna AS Beauty


Assalamualaikum,

Pada yang tidak tahu, aku masih lagi menjual produk AS Beauty yaaa..Cuma kadang-kadang terlupa nak update sahaja. Alhamdulillah, di sini nak kongsikan pengalaman teman blogger yang membeli set percubaan dari aku. Perkenalan kami pun bermula dari menjual produk ini, sehingga hari ini aku masih mengikuti perkembangan blog beliau. Malah makin cantiklah pula sejak dua menjak ni *pujian ikhlas ni*

Boleh ke blog MummyAida di sini (http://aqil-jauhari.blogspot.com/) dan lihat sendiri perbezaannya.
Sekarang pun kakak Aida sudah menjual sendiri produk ini. Ternyata memang berkesanlah kan!

Oklah, bagi mereka yang ingin mencuba, bolehlah dapatkan set percubaan yang terdiri daripada sabun vitamin E, krim malam dan juga krim siang. Set percubaan ini sesuai untuk semua jenis kulit dan berfungsi sebagai menghilangkan jerawat, parut jerawat, jeragat, mengecilkan pori-pori dan mencerahkan kulit.

Boleh like fanpage kelolaan aku di facebook : https://www.facebook.com/AsBeauty1

Pada sesiapa yang berminat untuk mencubanya, boleh dapatkan melalui :

Email : zailamohamad@yahoo.com
Sms / whats app : 012-3228651
Facebook : https://www.facebook.com/zaila.mohamad

Jom, cerahkan muka sempena menyambut kedatangan Syawal nanti. Hasil akan nampak dalam minggu pertama atau kedua bergantung kepada jenis kulit dan cara pemakaian:)


Khas buat mereka yang ingin bekerja dari rumah, boleh dapatkan pakej WAHM SAHM SOHO pada harga kasih sayang hanya RM100 sahaja!

PM aku sekarang:)

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^