Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 3 September 2014

Qaseh Gold Junior : Produk Terbaik Untuk Anak Anda!

**Segmen Tajaan oleh Pn Amirah Awang Noh**

Assalamualaikum,

Hari ini aku ingin kongsikan antara beberapa kebaikan yang terkandung di dalam rangkaian produk Qaseh. Produk ini adalah 100% keluaran Muslim dan ianya mengandungi campuran pelbagai jenis makanan sunnah yang semestinya halal dan dijamin bermutu tinggi.

Oleh kerana anak sulung aku selalu tidak sihat, Pn Amirah mencadangkan untuk aku memberikan produk Qaseh Junior sebagai makanan tambahan kepada anak-anak aku. Terima kasih buat Pn Amirah yang telah sudi memberikan kami sebotol produk Qaseh Junior sebagai percubaam. Insya Allah, sekiranya produk ini serasi dengan keluarga kami, aku akan menjadi pengedar rangakaian Qaseh Gold juga.

Sambil-sambil itu bolehlah baca maklumat yang menarik di bawah ini ya. Sekiranya berminat untuk membeli produk Qaseh Junior boleh terus hubungi no di bawah ini :

Pn. Amirah Awang Noh 012-373 1441Selamat berQaseh-qaseh yaaaaa :)

Nota kaki : Bagi mereka yang mahu beriklan atau mahukan produk review daripada aku, sila emailkan pertanyaan ke zailamohamad@yahoo.com

Sedikit kos akan dikenakan tetapi jangan risau harga boleh dirunding :))

Bye! Jangan lupa juga singgah baca blog aku di sini :

Panduan Bekerja Di Rumah Buat Surirumah Online & Offline 

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^