Thursday, May 28, 2015

Rempah Ayam Goreng Tandoori Keluaran Muslim Memang Sedap!

*Ini adalah iklan berbayar yaa*


Assalamualaikum,

Tak lama lagi sudah menghampiri bulan puasa kan? Yang aku tahu asal menghampiri bulan puasa aje mesti ramai orang akan cari rempah siap. Bukan apa, nak memudahkan kerja seharian juga. Ada suri bekerja yang kadang-kadang balik bekerja dah dekat waktu berbuka jadi tak ada masa nak masak beria-ia bagai. Jadi, demi memudahkan kerja memasak uols, di sini aku perkenalkan rempah ayam goreng tandoori keluaran muslim, hanya gaulkan dan siap sedia untuk digoreng! Kalau nak lagi original tambahkan daun-daun kari segar ke dalam adunan itu.

Bagi yang berminat untuk membelinya boleh tempah di sini : WA ke 012-970 6828



Memang sedaplah bagi aku yang suka makan ayam tandoori ni, kalau kedai mamak aku selalu order makan bersama roti nan, tapi sekarang ni memang jaaaaaarang sangat nak keluar pergi mamak. Jadi langkah terbaik adalah beli yang sudah siap. Kalau nak harapkan diri sendiri nak menggaul segala rempah, aku adalah tak berapa nak rajinsss youuuuu :P

Pada yang berminat untuk menjadi ejen, sila WA ke 012-970 6828 untuk pertanyaan harga. Ok bye!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015