Friday, November 20, 2015

Musim Kartun Tobot lah Pula

Assalamualaikum,

Sekarang ni musim kartun Tobot pula kan? Kalau budak-budak ni asalkan cerita Tobot semua pakat tertumpu di TV dan masing-masing mulalah buat aksi-aksi dalam tu. Inilah gayanya bila ada ramai anak lelaki, yang perempuan pun sama "naik" macam abang dan adik. T___T"

Kalau aku pergi ambil stok barangan parti harijadi pun memang dah banyak mainan Tobot ni. Awal-awal kemunculan memang harganya agak mahal tapi sekarang dah banyak penjual maka harga pun pelbagai. Macam biasalah, aku mesti akan masukkan dalam kedai "online" aku. Boleh singgah like di sini : FANPAGE BARANGAN PARTI HARIJADI


Ada yang besar macam gambar di atas, ada yang kecil seperti gambar di bawah



Sebenarnya mainan di atas kepunyaan Haziq & Ashraf, biasalah mama asyik kena "paw" aje setiapkali pergi ambil stok. Lepastu mama pula terlupa nak ambil gambar awal-awal, sebab tu nampak macam kotak tu dah bekas kena koyak :P

Pada mereka yang sedang mencari barangan parti harijadi, ia aku masih menjual barangan parti harijadi mengikut tema seperti Hello Kitty, Cars, Spiderman, Minion, Princess dan macam-macam lagi. Kat bawah ni gambar tempahan dari pelanggan. Terima kasih buat semua yaaa :)









Eh terselit Tobot pula :)


Ada belon, alas meja, plastik goodies, pinggan, cawan dan macam-macam lagi. Jika berminat bolehlah WA terus ke 012-970 6828

Hingga berjumpa lagi. Bye!

2 comments:

Siti Badariah Baharin said...

anak saya pun dah jadi peminat Tobot sekarangni. dulu robocar poli.

Mashitah Mamat said...

cute seme.


salam puan...

nak jemput semua pada 27-29 Nov 2015 ke MALAYSIA ISLAMIC KIDS FAIR di SACC MALL SHAH ALAM, ada macam2 aktiviti untuk anak2 MALAYSIA ISLAMIC KIDS FAIR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015