Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 4 Mac 2009

Gosh..what a day!!

Perggh..my life quite tunggang terbaliklah beberapa hari ni..with lots of office work to do, bz preparing for my interview which is today..(glad it's over now even i'm feel a little bit dissapointed bout my performance..huhuhu..so so sad..tapi xnak fikir sangat coz rezeki di tangan Allah so lets just pray that somehow i will get my dream job!!Amiinnn), bz with my little project, layan anak2..huhuhu..what a day..betol2 tired..gosh, i really2 need a little vacation for myself only=(
Hubby pon quite bz with his work..minggu ni ngan minggu lepas slalu balik lambat so macam biaserlah aku yang nak kn handle duorang tu..naseb Ameera senang tido, dalam kol 9 dah selamat dah..cuma nak kn handle Haziq r..but one thing that i noticed bout Haziq is sekarang ni dia sangat2 suka menulis..sebut jer "Haziq, ABC..jom!!" and then dia akan terus cari pen n kertas n will start develop his talent in doing bulat bulat??consider boleh jadi master art tak??i will post his precious collection later2..xsempat nak snap coz sangatlah menyampah bila once he saw my handset, his focus will automatically change to my handset so kalo nak save credits baik jangan bagik handset kat dia (FYI, he will start tekan2 and sometimes he will sending mms to his uncle lah, my frends lah)..huhuhu..
Got many things to ceriter2 tp dah luper r..banyak sangat yang nak diluahkan..huhuhu..oh oh oh..last week i went to my BIL's wedding ceremony at Cheneh (dunno wether the spelling is rite or not)..herm..dah jadik laki orang pon..congrates to both of you..harap perkahwinan yang dibina akan terus berkekalan hingga akhir hayat dan memberikan zuriat yang soleh solehah pada korang..here are some snippets that i can snap during akad nikah (huhuhu..pengantin laki kn 2 kali tuuuUuuu..debor yang amat kot=)


Pengantin lelaki merangkap adik iparku..

Welcome to da club..

Part membatalkan air semayang..pengantin laki sedang pakaikan rantai tangan..menggigil tuu..

Suka butterfly kat kepala adik ipar baru aku=)

Buat Jamal & Azan..semoga berbahagia melayari bahtera perkahwinan uols..buat pakcik Jamal, pasni rotate r balik kg raya klate-Jelebu..huhuhu..xseko demo dapat ore jauh!!






Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^