Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 13 November 2010

Aksi Husna & Lida

Alhamdulillah, anak-anak Zaila semua sukakan kucing termasuklah Zaila sekali..Agaknya dah memang mengalir dalam darah daging kami untuk sukakan kucing. My MIL memang penggemar kucing, begitu juga dengan ayah Zaila. Mak Zaila?? Minta maaf, dia tak sukakan kucing sebab kucing selalu curik ikan mak;D

Nur Ameera Husna lah yang paling suka buli bermain dengan Lida, kalau Haziq kami tak bagi sangat memandangkan dia ada athma so memang tak boleh duduk dekat dengan kucing. Tengoklah aksi-aksi Husna membulibermain dengan Lida;-

firstly say cheese;-)
lepas tu aksi pertama
aksi kedua
aksi ketiga

Habis Lida dikerjakan Ameera!! Tapi si Lida ni pon satu, walaupon Ameera suka membulinya, dia takde pon nak larikan diri dari Ameera. Agaknya dah kamceng sangatlah tu!!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^