Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 6 Mei 2011

Join Friso at the Mom & Baby Expo

Ada plan ke mana-mana tak this weekend?? Kalau tak ada tu bolehlah ke Midvalley singgah ke Mom & Baby Expo @Mid Valley Megamall Exhibition Hall. Actually expo tu dah start hari ni sampailah Ahad ni. Zaila dapat tahu pun bila dapat email dari team Friso. Isy lupa pula bila register dengan diorang ni tapi rasanya masa join event Friso Day Out rasanya last year. Ke Zaila isi borang survey online eh?? isy..lupa..lupa..



Bagus juga kalau dapat pergi expo ni kan since banyak aktiviti & info tentang ibu & anak ada kat sini. Hermm..Tengoklah, kalau tak ada apa-apa rancangan, harus ku heret en suami ke sini untuk celebrate mother's day sekali..Jangan pergi shopping sudah!! *helloooo, macamlah banyak duit ya*

Owh, haritu dapat surat dari Friso juga..Suka bila dapat voucher diskaun RM10 untuk setiap pembelian susu Friso4 & Friso3..Tapi budak-budak ni tak minum jenama Friso lah pulak!! Herm..Pandai betul diorang pancing mak bapak kan..Kalau dah dapat voucher diskaun, sudah semestinya mak bapak nak try beli kan?? Bila dah try tu..faham-faham jelah..Kalau anak dah suka, kira sangkut teruslah dengan jenama ini kan?? Bijak..bijak..


Actually masa pergi event Friso Day Out dulu pon pernah dapat setin susu Friso3 yang harganya dalam RM50 kalau tak silap. Naseb baiklah si Ameera ni boleh minum..Minah ni bagilah susu jenama apa pun, semua dia boleh telan, tak macam Haziq yang cukup memilih..Sebab itulah tubuh Ameera kuat..jarang sakit & kalau sakit pun sekejap aje dah ok..Herm, boleh je kalau nak redeem voucher ni..Sekali sekala kasi canlah Ameera minum susu mahal pula yaa..Asyik minum jenama Dugro123 je..Bosan juga kan..Hehehehe;D


Pada semua, selamat berhujung minggu!!




Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^