Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 13 Julai 2011

Jom Sertai Xplorasi Klik Berita Harian, Boleh Menang Banyak Hadiah

Orang zaman sekarang memang bertuah tau..Semua benda ada di hujung jari je, nak shopping boleh klik-klik then terima barang..Begitu juga dengan contest, kalau dulu nak kena kumpul bukti pembelian & kena kumpul slogan tiap-tiap minggu kalau nak masuk peraduan, kini tak payah dah..Zaman kerat-kerat keratan simpan & pos dah takde dah..

Haaa, semua dah guna facebook..Caranya senang saja, klik like then boleh join apa jua contest yang dianjurkan...Selalunya hadiah bukan calang-calang, kalau tak ipad, pakej pelancongan, takpun duit..Kan syok tuuuuu

Sekarang ni Berita Harian pun ada anjurkan Xplorasi Klik Berita Harian, ada 2 jenis contest iaitu secara online & juga secara realiti yang akan berlangsung pada 24 Julai 2011 di Empire Shopping Mall Gallery. Aku nak daftar tapi nampak gaya semua dah penuh so aku daftar hak online saje;P

Kalau surirumah yang anak-anak dah besar tu, elok sangatlah join contest macam ni..Mana tahu kan, ada rezeki boleh menang. Dahle soalan-soalan senang bangat je, nak kena rajin belek Berita Harian je kalau nak cepat dapat jawapan..So korang, apa tunggu lagi?? Daftarlah sekarang!!

Klik kat Jom JOin Xplorasi Berita Harian sekarang juga!!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^