Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 13 Julai 2011

Lagi Gambar di Cameron Highland

Baru je terima gambar padahal ambil dari facebook dari tukang tangkap gambar tadi..Cepat-cepat aku upload..Suke sebab saiz gambar xbesar mana so kejap je dah siap upload;)

Haaa..Silalah tatap puas-puas muka kami *walaupon korang tak kenal kami* Semuanya muka gembira aje;P So pada Kak Yah, Sukri, Jamal, Kak Ni..memang rugi korang tak dapat join event kali ni, harap-harap next event berjumpalah kita ya!!


Husna & sepupu (Kakak Izzah)

Seb baik ada Izzah tolong tengokkan Husna;)


Dari kiri Kak Zura (adik ipar), Abang Zul (abang sulung en suami), husben aku, Aku..Kat depan kami ialah Izzah, Afif, Haziq & Husna


Husna & Kakak Izzah again (Izzah ni anak abang Zul)


Izzah & Husna lagik *nampak sangat mama Husna dah lepas tangan jaga Husna kan*


Husna & Mokla (adik ipar bongsu aku)


banyak sungguh gambar Husna ya


Ni depan Strawberry Farm yang dah habis kena petik


Husna dengan gaya gedixnya..


Haziq & Hamdan *dua burung kesayanganku*


peace no War!!


suka tengok wajah anak-anak yang riang gumbira lepas makan ayam *thanks Ayah Long sebab belanja kami semua*



aku suka gambar ni..belah kiri adalah my beloved MIL;)


lagi depan Strawberry Farm


Dari kiri : Mursyid (anak buah abang no 2 dari Kuala Selangor tu), Lala, Farhan, Izzah, Husna, Abang Zul, Afif, Mokla & Mek;)


Ni semua lelaki yang ada (kecuali Husna), hak baju hijau tu abang ipar aku dari Kuala Selangor (Abang Sir), Yang 3 dari kiri adik ipar aku (sebaya aku) yang duduk di Gua Musang (dialah organizernya)


Ni gambar depan apartment kami sewa tu, luaran memang nampak biasa-biasa tapi kat dalam tu puas hati juga sebab rasa macam duduk rumah sendiri aje, semua ada!!


ni pula kaum Hawa (kecuali sikecil Ashraf)..Dari kiri : Mokra, Ma (isteri Mat Nor), ehem ehem, Kak Mar (isteri Abang Sir), Mek, Mokla & Kak Rah (isteri Abang Zu)


lagi depan apartment sebelum bertolak pulang


lagi kami-kami yang suka bergambar;P


semuanya happy jek


ni baru separuh yang pergi, kalau semua..tak muat gambar jawabnya;P


gambar candid ke ni??


jangan muntah tengok gambar kami ya;P


laki sapelah tu pandai jaga anak tu?? *sayang hubby*




muka anak beranak sepesen aje


last sekali : anok sapolah tu??


Syukur sebab aku bertuah dapat join famili besar macam ni;)

1 ulasan:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

syoknye zaila bercuti ramai2 ngan famili..kite tak pernah lagi holiday ngan adik beradin n mak mcm nih..adik beradik 3 org jek pon susan nk kumpul..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^