Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 24 Ogos 2011

Raya Nak Ini Boleh?

Semalam baca entry dari Eynda mengisahkan pasal kedai dobi feveretnya..Last few weeks terbaca rintihan kawan aku pasal malas nak iron baju, hehehehe..samerlah macam aku, cukup-cukup tak suka bila kena iron baju..Nak-nak iron untuk stok seminggu, memang konfermlah aku tak buat punya;P

So dikala duit banyak ni, rasa macam nak beli ni aje;-


portable steamer jenama Philips

macam ni cara gunanya, kat butik-butik selalu diorang iron baju pakai steamer ni je, senang!!

Aku tak tahulah apa keburukannya, yang aku tahu member opis aku ada beli ni & dia memang highly recommend pada orang yang busy *koyal* macam aku ni..Haritu survey kat Jusco, harganya adalah RM300++ (lupa exact price) tapi sekarang ni Philips macam ada buat sale so lagilah gatal tangan nak membeli kan;P

Malam ni nak try gosok en suamilah..Mana tahu, kot-kot berhasil;P

Ada sesiapa yang ada pengalaman menggunakan produk ni tak??

6 ulasan:

kams berkata...

beli time nak raya thn lepas. produk ni ok. senang je nak gosok baju2 yg kain lembut. erk. kemeja mcm susah sket. pastu kena kosongkan tempat isi air tu selepas guna. kalau tak, nak guna selepas tu wap tu jadi menyembur2 gitu. hehe.

KV berkata...

sila gosok dengan lemah gemalai okeh. Mana tau, diperkenankan. hehe

Akak pun teringin. Huhu

Joy berkata...

mcm best n practical aja...

-nani- berkata...

br jer beli pertengahan ramadhan lepas.tp yg berapa brand la..die promot kat ruang legar mydin mall tgnu...hrge pon murah jer..140..
stakat ni ok la...cuma xpenah guna sendiri lg...hubby yg tolong ironkan...xlarat mak buyung nak berdiri lelama...

mrs adam berkata...

nak beli jugak.tapi entah bila.zaila beli dulu lepas tu buat produk review ye.orang kata iron macam ni kuat karen.tapi tak tahulah

DaZzlingLilLy berkata...

mmg kena pakai iron camni..mudah skit..gosok lebih skit yer zaila..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^