Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 1 November 2011

Perpustakaan Awam Negeri Selangor

First time aku datang sini..Itupon sebab pergi tengok konsert pertama Haziq..hikhik..Kalau tak, mana nak jejak kaki di library ni..asyik, asyik jejak kaki ke shopping mall..sungguh tak berpekdah langsung!!

Memang cantik & besar..Kalau datang sini puas hati boleh baca buku sambil-sambil tengok pemandangan yang cantik kat luar tu=)

Photobucket

Ni pemandangan dari luar..Masa ni aku kat area parking

Photobucket

Aku pun tak tahu apa nama tempat kat situ tapi rasanya open air untuk mereka yang nak baca buku sambil hirup udara segar kot

Photobucket

Model tak bertauliah:P Ada banyak tingkat juga..memang besar!!!

Photobucket

Sempatlah ambil gambar kat luar..depan ni ada tasik

Photobucket

Ololololololooo..anok sapolah ni???

Photobucket

Peace to all!!

Photobucket

Haziq dengan BFF dia..ingat tak entri Haziq ke Zoo Negara tahun lepas, ada juga gambar Haziq dengan Ain..hihihihi..Diorang ni kenal sejak masing-masing kecil lagi..Lepas tu satu sekolah lak tu..Manalah tak rapat..Sampaikan haritu masa kami ke rumah Ain, sibuk sedara mara Ain nak kenal Amirul Haziq..hikhikhik

Oklah, pada sesiapa yang berminat, bolehlah ke sini bila-bila free..Konpem ada banyak buku untuk dibaca..Keahlian pun percuma je..Boleh ikut peta kat bawah ni kalau nak ke sini :-

jom pupuk semangat membaca dalam diri anak-anak kita..jom..jom..jom..More info boelh baca kat sini.

3 ulasan:

Ana Suzana berkata...

lorrr.. mana gmbr dlm library..

aNaYaNa berkata...

besor dan cantik tempatnya..
kalo kat kelate library kecik jer..hehe..

kak,yna dah emel address kat akak tu..hihi

zailamohamad berkata...

Ana Suzana, aku seganlah nak amik-amik gambar kat dalam tu:P

aNaYaNa, a'a besar dik, mehlah sini bertandang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^