Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 1 Disember 2011

Jom Pergi Somerset Bay Warehouse Sale


source from here

Aku baru perasan yang butik Somerset Bay kat Jusco Bukit Tinggi dah takde..Herm...kenapa ya???

5 ulasan:

DaZzlingLilLy berkata...

arghhhh..bestnya..somerset bay sgt feminin dia punya collection

zailamohamad berkata...

DaZzlingLilLy

aku berkenan juga blouse2 diorang tapi rege..tak hengat dunia..hahahaha kalau warehouse punya price mungkin murah tapi takut tajde yang berkenan di hati

Prettywrite berkata...

ekeke..nama pun baru 1st time dengar ni kak..hehe..

akak ni yana(rossywafiy.blogspot.com)..ni blog baru yna..blog rossywafiy tu dah nak kuburkan..hehe..

ni entry untuk hadiah FM Tashkent ngan keychain akak hari tu..sori lambat buat entry kak..banyak masalah..:(

http://prettywrite.blogspot.com/2011/12/terima-kasih-kakak-kakak-yang-cantik.html..

terima kasih taw hadiah tu..:)

zailamohamad berkata...

Prettywrite,

thanks sebab follow akak..ok noticed!! nanti akak add dalam blog list akak ya;)

AyuKirana berkata...

zai, akupn suka gile..tp rege dia membuatkan aku menjauhkan diri...jauh2..hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^