Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 3 Januari 2012

Ashraf Hariz yang membesar bagai Juara!!

Lama tak update perkembangan Ashraf..Well, bulan ni my little baby boy dah masuk 10 bulan dah this month!! Wah kejapnyaaaaa..pejam celik pejam celik dah nak masuk setahun

But he's always be my baby..sebabnya;-

- Masih belum tumbuh gigi walau sebatang
- Masih belum berjalan mahupon merangkak (baru belajar nak berpaut benda)
- Masih makan bubur nasi yang mama masak kan (serious kuat makan, kadang-kadang sampai 2 mangkuk)
- Masih manja macam selalu;-)
- MAsih suka bermain dengan abang Haziq & kakak HUsna
- Masih suka mengutip barang untuk digigit (haisy..pantang terlepas pandang..ada je benda yang dia kutip)
- Masih belum jadi abang chik:P (abang Haziq dulu 10 bulan mama dah pregnant tau)

Oklah, layankan gambar hensem boy ni..serious buat mama cair








3 ulasan:

Nurhayati berkata...

kejap je baby Ashraf ni besar. rasa cam baru je dia baru lahir.. tak lama lagi setahun dah yer..
makin besar makin encem la baby Ashraf ni :)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Asyraf encem!!!! aunty yg tgk ni pon tumpang cair sekaki...ehehehehhe..mesti seronok ulik2 asyraf macam bby kecik kan..seriusly macam Zareef, dh tak rasa bby kecik dah..rasa sekejap sgt ulit2 die time kecik tetibe dh besar pandai macam2..huhuhu

Joy berkata...

haah..kejap je dia membesar...pipi tembam...comel geram2 nk cubit :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^