Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 9 Januari 2012

Tahniah Ezani Juara Masterchef Malaysia Musim 1

Malam tadi konpem ramai yang tengok final Masterchef Malaysia Musim 1 kan?? Well, aku ni takderlah follow sangat sebab selalu lupa..Hahahaha..Tapi bila dapat tahu one of my fav. peserta dapat masuk final..terus bersemangat nak tengok kan:P *poyo je*

Akhirnya..Dr. Ezani yang juga merupakan seorang doktor gigi telah berjaya merangkul gelaran Masterchef Malaysia Musim Pertama..


tahniah Dr. Ezani!!

Ingatkan malam tadi ada siaran langsung..rupa-rupanya bukan..Nasib baik petang tu aku ada tengok di chanel Starworld episod-episod penyingkiran yang sebelum ni..Memang terbaik ah Ezani ni!! Dia memang ketara nampak begitu yakin & konsisten dalam memberi arahan kepada pembantu-pembantunya..


oklah..berakhir sudah Masterchef Musim 1

Musim 2 ada berani nak masuk sekali?? hiks hiks

1 ulasan:

Prettywrite berkata...

wow..doktor gigi dia ya..
ni yang respek ni..
dahla berkarier pulak tu berbakat pulak bab2 nih..hoho tabik toink2..heee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^