Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 8 Februari 2012

Cuti Panjang Kami

Assalamu'alaikum semua,

Cuti panjang ke mana korang semua pergi?? Aku & anak-anak habiskan masa berperang di rumah je cuma pagi sabtu lagi kami ke taman KLCC bawa anak-anak mandi free di situ..Of courselah anak-anak aku suka..Paling tak sangka bila si kecil Ashraf tu laju je mandi dalam kolam *of courselah aku yang pegang* tak nak main tepi-tepi nak main kat abang & kakak diorang mandi..Pergh!! penat mama dia nak layan:P
Tapi sebelum tu diorang "warming up" main slide dulu..





Sorry tak banyak gambar..hehehe Balik dari mandi manda kami singgah makan tengahari di Restoran Ayam Kampung di R&R Awan Besar (pun takde gambar) hehehehe

Esoknya aku bawa anak-anak ke IKEA sempena cuti Maulidur Rasul..Sepatutnya ke masjid tapi dah terbangun lambat kan:P

Itu jelah kot..kami banyak habiskan masa di rumah je..Sesekali tak keluar jauh tapi duit mengalir macam air juga, bolehlah menghabiskan masa baca novel, masak-masak & bergaduh dengan anak-anak:P

So you all ke mana menghabiskan cuti yang 4 hari tu???


7 ulasan:

mrs adam berkata...

hey saya pun bawa anak2 mandi kolam klcc hari sabtu.tapi petang.hehe

DaZzlingLilLy berkata...

aku tak kemana pun zaila..duk rumah jer..hehe

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

eliss pun duk umah jugak pastu attend wedding anak2 ofizmate.

zailamohamad berkata...

mrs adam,

laaa..kalo tak leh jumpe..hehehe

Lilly,

duk rumah best juga kan..kan..kan..

elissmie,

attend weddinglah yang paling aku suka..makan free..hahahaha

Nurhayati berkata...

lar mati2 ingatkan dah tutup tempat mandi tu.. ada rupanya...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

baru perasan tak pernah lagi bwk zareef pi klcc..heheheheh..zara plak, tmn klcc ni pernah main tp kolam tu tak pernah terjah lagi..=p

zailamohamad berkata...

Yati,

kalau ko datang awal sebelum pukul 9 memang diorang tak bagi mandi sebab ada kerja-kerja pembersihan kolam

Lily,

bawalah Zareef & Zara..konpem diorang suka..cuma jauh sket ah dari rumah kita kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^