Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 5 April 2012

Branded Toys Warehouse Sale & Pumpkin Patch Sale



sumber dari sini

Semua SALE bermula dari 6-8 April 2012

5 ulasan:

gee ryder berkata...

alamak! Bestnye...
Tp ada ke duitnye haha

Nurhayati berkata...

tambah lagi 10% kat pumpkin patch member. so total 70%.. mari mari hehe

kasihredha berkata...

banyaknya sale
tp akak dah xde anak kecik

mummY daniSha berkata...

wahhh best2...kat melaka x de pung..huhu..ke sy yg x tau heee..selalu shoppg baju anak2 time j card je heeeee

zailamohamad berkata...

gee,

ituler..duit gaji bulan lepas dah habis daaaa:P

yati,

wah bestnya!! belilah lebih sket kat kami ni:P

kak kasihredha,

beranaklah lagi kak:P

mummy danisha,

zaila pon beli baju anak2 di jusco je..pumpkin patch ni rasanya ada buka outlet dalam parkson:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^