Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 18 April 2012

Oh! Nafsuku Bergelora Lagi





Herm..cuci-cuci mata sajork..fulusnya yilek.. Nantilah tunggu dapat duit kutu nanti..eh!

9 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

hok 1st tu plg lawa...lagi lawa klu kaler meroh or orange..perghhh

ciksuen berkata...

cantiknye!!!!!!!!!!!!!! ske9~

littlehumblelynn berkata...

zaila

perghhhhh...mmg chantik!!
bergelen2 air liur dok telan..x de bajetlah nak tukar handbeg,,huhuhu

CeqGu berkata...

borong belako lah baru puah hati hihihi

zailamohamad berkata...

yatie,

tulah..aku kalu beli henbeg asyik2 beli kaler hitam konon senang nak matching..haisssy bosan sungguh!

ciksuen,

memang cantik..banyak kali dah lap ailio ni:P

Lynn,

samalah ngan aku, sebab tu berangan sajork..huhuhu

ceqgu,

kalaulah duit tu tumbuh belakang rumah je..sudah pasti ku borong berjuta2 lemon:P

Nurhayati berkata...

napsu ku pun bergelora jua.
kalau kata ngan en suami daku mengidam ini pasti katanya nak kena makan penampar tak hahaha

zailamohamad berkata...

Yati,

selakan meminta dengan suamimu..katakan nanti meleleh airliur anak nanti kalau tak dapat handbag tu..hahaha

gee ryder berkata...

ahhh tak tahan gak tengok :p

zailamohamad berkata...

gee ryder

apelagi..merembatlah satu:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^