Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 19 April 2012

Cerita Nafsu Memang Best!


Assalamu'alaikum,


Nak tergelak lagi bila tengok pageview semalam..Bila letak tajuk "Kisah Rumahtangga Orang Memang Best Baca" & "Oh!Nafsuku Bergelora Lagi" pageview hits mencecah 700! Paling tinggi setakat ini *senyum sampai telinga*


Apa yang boleh aku simpulkan di sini adalah:

- Kalau nak tarik pembaca, sila pastikan buat tajuk bikin panas kebabom..Al maklumler, rakyat Malaysia ni memang suka baca cerita-cerita HOT & SPICY kan:P

- Kalau nak orang keep on coming to your blog, pastikan update selalu..buat schedule entry banyak-banyak..Pagi, tengahari, petang, malam..nak-nak tajuk pula bikin panas..panas punggung nanti reader kalau tak baca..tapi bila baca..ek elleeehhh..menyesal sebab isi kandungan takde apa pon sangat:P

Ok itu sahaja..taip ni pon secara spontan..tataaaaaaaa

Note : idoklah aku ni gile publisiti murahan sampaikan hari-hari nak letak tajuk bikin panas je..kang blog aku ni bertukar carian ke blog lucahan..tidaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk!



5 ulasan:

maya amir berkata...

Kekeke..nmpk sgt x senonoh derang ni..bab nafsu jek lajuuuu...hahaha

Has berkata...

muahahha...tajuk mmg kena panas je kan...

zailamohamad berkata...

Maya,

hahahaha..ituler fasal:P

Sumijelly berkata...

yer. tu la salah satu kunci nak dpt pelawat...hahaha

hot key

Sumijelly.com

zailamohamad berkata...

Has,

itu sahaja caranya untuk attract people from coming..hahaha

Sumijelly,

tudiaaaa..pakar sudah bg komen:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^